Voor wie

integratieve therapie & coaching | EMDR

De mensen die naar de praktijk komen doen dat, omdat ze het gevoel hebben vast te lopen in het dagelijks leven. Soms hebben ze al van alles geprobeerd en blijft echte verandering uit, ondanks eerdere inspanningen.

Therapie, counseling en coaching
Vastlopen is menselijk. Perioden van twijfel, verdriet en pijn kennen we allemaal.
Soms duurt het lang en kan je wel wat ondersteuning gebruiken. Denk aan:

Mediation
Soms is het lastig met anderen in gesprek tot een oplossing te komen. Of überhaupt met elkaar te spreken. Als ouder met je kind, man en vrouw, broer en zus of met welke ‘belangrijke ander’ dan ook. Mediation biedt in die gevallen uitkomst. In een aantal gesprekken wordt toegewerkt naar gezamenlijke oplossingen en krijg je met elkaar grip op een situatie die eerder zo lastig leek. Zodat je weer verder kunt.

Een mediator met een therapeutische achtergrond kan een goede inschatting maken van de haalbaarheid van gestelde doelen en op tijd inzichtelijk maken waarom het lastig is met elkaar tot een oplossing te komen. Dit voorkomt onnodig lange trajecten en bespaart alle betrokkenen veel energie, tijd en geld. Mediation in mijn praktijk is oplossingsgericht, en heeft geen juridische basis.

Momenteel begeleid ik mensen vanaf 18 jaar en ouder. Enige voorwaarde is dat je de Nederlandse taal goed beheerst. Zoek je begeleiding voor een kind of jongere onder de 18? Dan breng ik je graag in contact met één van mijn collega’s.